Välkommen till

Appgruppen

Vårt erbjudande

ny möjlighet för föreningslivet


Enligt Elektronikbranschen har i dag uppskattningsvis 85 procent av Sveriges befolkning smarta telefoner. Med en mobilapp, anpassad för såväl iPhone som Androidmobiler och surfplattor, kan föreningar få en direktkanal till medlemmar, funktionärer, supportrar, publik och allmänhet.


Nu finns en möjlighet att få en app till en kostnad långt under normalnivå, tack vare ny teknik. Appen utvecklas här i regionen och för många föreningar finns det pengar att tjäna. Det är också en av anledningarna till att kommunerna i Gävle, Sandviken och Hofors visat intresse för att sprida information om den här möjligheten för föreningslivet.


En första app togs fram i somras där ett nätverk med 11 musikarrangörer delade på kostnaden. (Ladda gärna ner appen själva. Sök på Folkmusikfesten.)

.

Referenser

Våra kunder

Folkmusikfesten

Musik och underhållning

????????????

??????

??????????

???????????

Vad kostar det?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur.

 • Prototyp av enklare app

  Gratis

  Du vill gärna ha en app, men inte beredd att betala förrän du vet vad du skulle kunna få? vi bygger en gratis prototyp för att Du lättare ska kunna bestämma dig.

 • Enklare app

  5000 - 10000kr

  En enklare app där fullständig designutveckling ingår där Du bestämmer hur appen ska utformas och se ut. Appen kan fungera som en informationskälla till publik, ledare, funktionärer med mer. Appen utvecklas för både Android samt Iphone och dessutom för surfplattor, detta paket lämpar sig till en eller fler föreningar.

 • bättre app

  10000 - 20000kr

  Denna har allt som den enklare appen har och dessutom nya funktioner såsom push-meddelanden, data med realtidsmanipulering, möjligheter för ljud och videouppspelning med mer.

 • Bäst app

  20000kr och uppåt

  Detta alternativ innehåller allt som de föregående har och dessutom finns bättre möjligheter för realtidsmanipulering av data samt möjligheten att själv sköta appen när det kommer till uppdatering men också utskick av push meddelanden med mer.

 • Gör din egen kravspecifikation!

  kostnad efter offert

  Här bestämmer Du exakt vad din app ska innehålla och hur den ska se ut, och därmed så blir priset en offert.

Teamet

Vi som utgör Appgruppen

Sven-Olof Ekman

Marknadsföring

Göte Andersson

Säljare

Anton Karmeborg

Apputvecklare

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Aut eaque, laboriosam veritatis, quos non quis ad perspiciatis, totam corporis ea, alias ut unde.

Kontakta oss